آشپزیسوپ و آش

طرز تهیه سوپ تره فرنگی همراه با قلم گوساله

در این قسمت از سوپ و آش سایت دی دی قصد داریم بطور کامل شما را با طرز تهیه سوپ تره فرنگی همراه با قلم گوساله آشنا کنیم.

مواد لازم سوپ تره فرنگی

  1. قلم گوساله 1 عدد
  2. تره فرنگی نسبتاً درشت 6 عدد
  3. زرده تخم مرغ 1 عدد
  4. کره 50 گرم
  5. خامه 1 پیمانه
  6. شیر 1 لیتر
  7. آرد 3 قاشق غذا خوری
  8. آب 2 پیمانه
  9. نمک و فلفل به مقدار نیاز

سوپ تره فرنگی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

تره فرنگی ها را بشویید و قسمت سبز آن را خارج کنید و بقیه قسمت هایش را به قطعات کوچکتر خرد کنید.سپس تره فرنگی ها را با 2 پیمانه آب و قلم گوساله به مدت 1 ساعت بپزید . بعد از این ساعت تره فرنگی ها را به همراه مغز قلم داخل غذا ساز بریزید و کاملا له کنید تا به شکل پوره در بیاید.و بعد داخل قابلمه برمیگردانیم.

در یک تابه آرد را با کره تفت دهید و بعد شیر را داخل آن اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید.وقتی مخلوط آرد و شیر به جوش آمد وارد قابلمه سوپ میریزیم تا با تره فرنگی ها بجوشد و به اصطلاح سوپ جا بیفتتد.در آخر پخت سوپ هم نمک و فلفل را به بقیه مواد اضافه کنید.

هنگام سرو سوپ در ظرفی که میخواهیم سوپ را سرو کنید یک عدد زرده تخم مرغ رابا چنگال خوب هم می زنیم و سوپ داغ را کم کم روی آن میریزیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند. سپس روی سوپ را با خامه تزیین میکنیم.

نکات تکمیلی در مورد سوپ تره فرنگی

  • سوپ تره فرنگی جزو سوپ میباشد و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
  • سوپ تره فرنگی را می توانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا