آشپزیسالاد

طرز تهیه سالاد سیسیلی

در این قسمت از آشپزی سایت دی دی قصد داریم تا طرز تهیه سالاد سیسیلی را برای شما نمایش داده ایم.

سالادهای سیسیلی جز آن دسته از دسرهایی هستند که در تمام دنیا سرو می شوند. انواع بسیاری از این سالادها وجود دارد که ما یکی از بهترین نوع این سالاد را برای شما آماده کرده ایم.

مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد سیسیلی

  1. کلم بروکلی 4 فنجان
  2. کشمش پلویی 1/2 فنجان
  3. مغز تخمه 1/3 فنجان
  4. آلو خشک 1/3 فنجان
  5. هویج 1 فنجان
  6. پیازقرمز 1 فنجان
  7. ساقه کرفس 1 فنجان

مواد مورد نیاز برای تهیه سس سالاد سیسیلی

  1. پودر پیاز 1 قاشق مربا خوری
  2. پودر سیر 1 قاشق مربا خوری
  3. فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
  4. سس مایونز 1 فنجان
  5. پودر خردل 1/2 قاشق مربا خوری
  6. عسل 1 قاشق غذا خوری
  7. سرکه یا آبغوره 1/5 فنجان
  8. زرد چوبه به میزان لازم

سالاد سیسیلی

طرز تهیه سس سالاد سیسیلی :

ابتدا در یک ظرف سس مایونز را با عسل و آبغوره خوب مخلوط می کنیم به طوری که عسل به خوبی با مواد ترکیب شده و یکدست شوند. پودر پیاز و سیر را به همراه ادویه های دیگر به سس اضافه می کنیم تا سس کاملا یکدست شود.

طرز تهیه سالاد سیسیلی :

کلم بروکلی را به اندازه های کوچک خرد میکنیم. پیاز – هویج – ساقه ی کرفس را مکعبی خرد می کنیم و به کلم بروکلی اضافه می کنیم. به مخلوط کلم بروکلی و سبزیجات دیگر کشمش و آلو و مغز تخمه را اضافه کرده و در انتها سس آماده شده را به آن می افزاییم.

نکته: در صورت نیاز هویج ها و ساقه های کرفس را می توانید نیم پز کنید اما در اصل این سالاد با مواد کاملا خام تهیه می شود.

نکات تکمیلی در مورد

  • جزو انواع سالاد میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
    را می توانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : ویکیپدیا Salad

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا