آشپزیشیرینی کیک و دسر

طرز تهیه کیک شکلاتی فوری با 2 دستور عمل

در این قسمت از آشپزی سایت دی دی قصد داریم تا طرز تهیه کیک شکلاتی فوری با 2 دستور عمل را برای شما نمایش داده ایم.

طرز تهیه کیک شکلاتی فوری با 2 دستور عمل

کیک شکلاتی لیوانی یکی از آسون ترین کیک هاست که خوشمزه است و قطعا طرفداران کیک عاشق این میشوند. این کیک در 5 دقیقه آماده می شود. هر وقت حوس کیک شکلاتی کردید میتوانید سریع دست به کار بشید و سریعا درست کنید.

کیک شکلاتی

روش اول کیک شکلاتی فوری

آماده کردن این کیک فقط ۲ دقیقه زمان میبرد و پخت آن هم۲ دقیقه طول میکشد. برای روی کیک هم میتوانید از چیپسهای شکلاتی استفاده کنید. به همین سادگی و سرعت میشود یک کیک شکلاتی خوشمزه و راحت درست کرد.

از آنجایی که خیلیها تخم مرغ دوست ندارند، میشود به جای تخم مرغ از شیر استفاده کرد. علاوه بر این میتوانید مدل بدون شکر این کیک لیوانی را هم امتحان کنید که برای افراد دیابتی هم بسیار مناسب است. وقتش شده دست به کار شویم و با هم یک کیک شکلاتی لیوانی سریع و خوشمزه آماده کنیم!

  • زمان لازم برای آماده سازی مواد: ۲ دقیقه
  • زمان لازم برای پخت کیک: ۲ دقیقه
  • زمان لازم برای سرو: ۲ دقیقه

مواد لازم کیک شکلاتی فوری

  1. ۴ قاشق غذاخوری آرد
  2. ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  3. ۴ قاشق غذاخوری شکر ( اگر نمیخواهید شکر استفاده کنید میتوانید شیرین کننده های طبیعی را به جای آن جایگزین کنید)
  4. ۱ عدد تخم مرغ یا ۴ قاشق غذاخوری شیر به جای تخم مرغ
  5. ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شیر بیشتر (در صورت نیاز)
  6. ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی ( میتوانید از روغن زیتون یا کره هم استفاده کنید)
  7. ۲ قطره عصاره وانیل (به دلخواه)
  8. کمی نمک
  9. یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر
  10. یک عدد لیوان سرامیکی یا شیشه ای مخصوص ماکروویو

مواد افزودنی اختیاری

  1. ۲ قاشق غذاخوری چیپس شکلاتی
  2. ۱ قاشق غذاخوری پودر نارگیل
  3. ۱ قاشق غذاخوری نوتلا یا کره بادام زمینی
  4. ۱ قاشق غذاخوری هویج رنده شده

طرز تهیه کیک شکلاتی فوری

۱-میتوانید از همان اول مواد کیکتان را در لیوان مخلوط کنید و یا اینکه آنها را در یک کاسه جداگانه با هم ترکیب کنید و بعد در لیوان مخصوص کیک بریزید.

۲- آرد، پودر کاکائو، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

۳- اگر از تخم مرغ استفاده میکنید، در این مرحله آن را به همراه روغن به موادتان اضافه کنید. در غیر این صورت، روغن و یک چهارم پیمانه شیر را به جای تخم مرغ با مواد ترکیب کنید و کاملا هم بزنید تا خمیر یکدست و صافی به دست بیاید.

۴- عصاره وانیل را هم اضافه کنید و دوباره هم بزنید. اگر احساس کردید خمیرتان بیش از حد ضخیم شده از دو قاشق شیر اضافی استفاده کنید و دوباره مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در نهایت باید خمیر صاف و یکدستی داشته باشید.

طرز تهیه کیک شکلاتی فوری

۵- داخل لیوان پخت کیکتان اسپری مخصوص پخت و پز بزنید.

۶- حالا خمیر را در لیوان بریزید. میتوانید از کاسه های کوچک یا قالبهای یک نفره مخصوص کیک هم استفاده کنید.

۷- برای مرطوب شدن و بهتر شدن طعم کیکتان در نهایت روی آن چیپسهای شکلاتی بریزید. میتوانید از نوتلا یا کرم بادام زمینی هم برای این کار استفاده کنید.

سرو کیک شکلاتی لیوانی

۸- لیوان یا ماگ مخصوص کیک را برای ۲ دقیقه در ماکروویو بگذارید. بسته به ظرفیت ماکروویوتان، زمان پخت کیک هم تغییر میکند؛ پس حتما موقع درست کردن کیک به این مساله توجه کنید.

۹- وقتی کیک لیوانی آماده شد آن را از ماکروویو بیرون بیاورید و اجازه بدهید خنک شود.

سرو کیک شکلاتی لیوانی

بعد از اینکه کیکتان به اندازه کافی سرد شد آن را به همراه یک لیوان شیر سرو کنید. برای بچه ها و خیلی از بزرگترها، هیچ چیز خوشمزه تر از یک تکه کیک شکلاتی به همراه شیر نیست.

تغییرات دلخواه

  • به جای دو قاشق پودر کاکائو، میتوانید دو قاشق آرد بیشتر استفاده کنید تا کیک ساده داشته باشید. اگر کیک با طعم توت فرنگی دوست دارید میتوانید کمی شربت توت فرنگی به موادتان اضافه کنید.
  • اگر تخم مرغ دوست ندارید به جای آن از یک چهارم پیمانه شیر استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید کیک شکلاتی بدون شکر که مناسب بیماران مبتلا به قند خون هم باشد درست کنید، به جای ۴ قاشق غذاخوری شکر، از ۱ قاشق غذاخوری شیرین کننده طبیعی استفاده کنید.

روش دوم کیک شکلاتی ساده

  1. ۱ پیمانه پودر کاکائوی خالص
  2. ۲و ½ پیمانه آرد
  3. ۲ پیمانه شکر
  4. ۱ و ½ قاشق چایخوری بکینپودر
  5. ۱ قاشق چایخوری جوششیرین
  6. ۱ قاشق چایخوری نمک
  7. ۳ عدد تخم مرغ که به دمای محیط رسیده است
  8. ¾ پیمانه روغن گیاهی
  9. ½ پیمانه خامه ترش
  10. ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل

روش دوم کیک شکلاتی ساده

۱-مواد خشک را با هم مخلوط و سپس آنها را الک کنید. این مواد شامل، آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک میباشد.

۲-مواد مایع شامل؛ تخم مرغ، روغن گیاهی، خامه ترش و عصاره وانیل را با هم مخلوط و سپس هم میزنیم. بعضیها این مواد را به صورت جداگانه به مواد قبلی اضافه میکنند، اما میتوان همه آنها را در ظرفی مخلوط کرده و به مواد خشکمان اضافه کنیم.

۳-کف قالب را با روغن چرب میکنیم و سطح آنرا آرد میپاشیم و سپس مایع را داخل آن میریزیم. روغن و آرد باعث میشوند که کیک ما به قالب نچسبد.

۴-سپس آنرا در فر با درجه ۳۵۰ فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتیگراد) به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم.

۵-بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردیم پنج دقیقه صبر میکنیم تا خنک شود.

۶-با سلیقه خود آنرا تزیین کنید.

منبع : ویکیپدیا Cake

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا